Santos World Store

Santos

Santos World store

Wij zijn Santos World Store. Dit houdt in dat meer dan 23 Santos fietsen (elk model) in de winkel op voorraad moeten hebben. Er staan ook altijd minimaal 4 Santos e-bikes in de winkel en je bij ons terecht voor een flinke testrit. Dus als je op zoek bent naar een Santos fiets, dan kom je natuurlijk naar onze winkel in Leiden.

Santos is relatief klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist waar een team van zo’n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten.

Hierover zeggen zij zelf: “We zijn zelf fietsers en luisteren naar wat andere fietsers zeggen. Hierdoor weten we wat wel en niet werkt en komen we op nieuwe ideeën. We houden van top kwaliteit en ontwikkelen daarom steeds meer onderdelen zelf. We hebben een eigen R&D afdeling met fietsgekke toptechneuten. En je vindt bij ons geen lopende-band-productie. Elke monteur heeft zijn eigen werkbank en bouwt een fiets in z’n geheel op. Net zoals het in 1997 is begonnen.”

Een impressie van het Santos aanbod in de winkel